ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental

O ordinaciji Ridental

Stomatološka ordinacija RIDENTAL osnovana je 2007. godine. Od dana otvorenja do danas sa našim pacijentima gradimo kvalitetan odnos, nadograđujemo svoja znanja, uvodimo nove tehnologije i metode.

U želji za daljnjom suradnjom nastojimo poboljšati kvalitetu usluge i osigurati Vam maksimalnu sigurnost i brigu za oralno zdravlje. Stomatološka ordinacija RIDENTAL je opremljena najmodernijom stomatološkom opremom i najnovijim tehnologijama koje ispunjavaju visoke standarde moderne stomatologije.

Kratka biografija

Dr stom. Osman Huskić rođen je u Cazinu 1981. godine. Nakon završene srednje medicinske škole u Rijeci upisuje studij stomatologije također u Rijeci, koji je završio sa visokim ocjenama 2006. godine.

Nakon položenog državnog ispita i dobivanjem licence, 2007. godine otvara samostalnu privatnu stomatološku ordinaciju RIDENTAL i od tad Vam pružamo stomatološki tretman u skladu sa najvišim svjetskim standardima. Kako bi Vam pružili što bolju uslugu dr stom. Osman Huskić konstantno pohađa edukacijske seminare.

ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental
ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental ordinacija ridental

Copyright © 2013. Stomatološka ordinacija Ridental

Web Design by Maag-Projekt